- نویسنده : یزدان ایرانی
- بازدید : [۵۵۷] مشاهده
- دسته بندی : دسته: مهندسی , مهندسی برق ,
مهندسی برق
مهندسی برق
شغل ها
نام ها مهندس برق
بخش های فعالیت الکترونیک ، مدارهایالکتریکی ، الکترومغناطیس ، ماشین های الکتریکی .مهندسی نیرو ، ، ارتباطات از راه دور ، سیستم های کنترل ، پردازش سیگنال ، اپتیک ، فوتونیک
توضیح
صلاحیت های دانش فنی ، داشتن مهارت های مدیریتی ، طراحی (همچنین به واژه نامه انجام پروژه مهندسی برق و الکترونیک مراجعه کنید)
زمینه های
اشتغال فناوری ، علم ، اکتشاف ، نظامی ، صنعت
مهندسی برق یک رشته مهندسی است که با مطالعه ، طراحی و استفاده از تجهیزات ، دستگاه ها و سیستم هایی که از برق ، الکترونیک و مغناطیس استفاده می کنند ، استفاده می شود. این امر در نیمه دوم قرن نوزدهم پس از تجاری سازی تلگراف الکتریکی ، تلفن و تولید ، توزیع و استفاده از برق به عنوان شغل قابل شناسایی به وجود آمد.
مهندسی برق اکنون به رشته های وسیعی از جمله مهندسی کامپیوتر ، مهندسی سیستم ، مهندسی نیرو ، ارتباطات از راه دور ، مهندسی فرکانس رادیویی ، پردازش سیگنال ، ابزار دقیق ، الکترونیک و اپتیک و فوتونیک تقسیم شده است. بسیاری از این رشته ها با شاخه های دیگر مهندسی همپوشانی دارند ، و شامل تعداد زیادی از تخصص ها از جمله مهندسی سخت افزار ، الکترونیک قدرت ، الکترومغناطیسی و امواج ، مهندسی مایکروویو ، فناوری نانو ، الکتروشیمی ، انرژی های تجدید پذیر ، مکاترونیک و علوم مواد الکتریکی است. [a]
مهندسین برق به طور معمول دارای مدرک مهندسی برق یا مهندسی الکترونیک هستند. مهندسان تمرین ممکن است دارای گواهینامه حرفه ای باشند و اعضای یک نهاد حرفه ای یا یک سازمان استاندارد بین المللی باشند. این موارد شامل کمیسیون بین المللی الکتروتکنیک (IEC) ، انستیتوی مهندسان برق و الکترونیک (IEEE) و موسسه مهندسی و فناوری (IET) (IEE سابق) است.
مهندسان برق در طیف وسیعی از صنایع کار می کنند و مهارت های مورد نیاز نیز متغیر است. این موارد از تئوری مدار گرفته تا مهارت های مدیریتی یک مدیر پروژه را شامل می شود. ابزارها و تجهیزات مورد نیاز یک مهندس فردی نیز به همین ترتیب متغیر هستند ، از یک ولت متر ساده گرفته تا نرم افزار پیچیده طراحی و ساخت.