[RB@Blog_Title]

z

مکانیک کوانتوم

جمعه, ۳ ارديبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۵۷ ق.ظ

مکانیک کوانتومی


مکانیک کوانتوم  انجام پروژه دانشجویی  یک نظریه اساسی در فیزیک است که توصیف خصوصیات فیزیکی طبیعت را در مقیاس اتم ها و ذرات زیر اتمی ارائه می دهد. این پایه و اساس کلیه فیزیک کوانتوم از جمله شیمی کوانتوم ، نظریه میدان کوانتوم ، فناوری کوانتوم و علوم اطلاعات کوانتومی است.

فیزیک کلاسیک ، توصیف فیزیکی است که قبل از تئوری نسبیت و مکانیک کوانتوم وجود داشته است ، بسیاری از جنبه های طبیعت را در مقیاس معمولی (ماکروسکوپی) توصیف می کند ، در حالی که مکانیک کوانتوم جنبه های طبیعت را در مقیاس های کوچک (اتمی و زیر اتمی) توضیح می دهد ، مکانیک کلاسیک کافی نیست. اکثر نظریه های فیزیک کلاسیک را می توان از مکانیک کوانتوم به عنوان تقریب معتبر در مقیاس بزرگ (کلان) دریافت کرد.

مکانیک کوانتوم از نظر فیزیک کلاسیک از نظر انرژی ، حرکت ، حرکت زاویه ای و سایر مقادیر یک سیستم محدود شده به مقادیر گسسته محدود می شود (کوانتیزاسیون) ، اشیا characteristics دارای ویژگی های ذرات و امواج هستند (دوگانگی موج ذرات) ، و محدودیت هایی وجود دارد اینکه چگونه یک مقدار فیزیکی قبل از اندازه گیری با توجه به مجموعه کاملی از شرایط اولیه (اصل عدم قطعیت) چگونه می تواند با دقت پیش بینی شود.

مکانیک کوانتوم به تدریج از تئوری ها برای توضیح مشاهداتی که با فیزیک کلاسیک سازگار نیستند ، مانند راه حل ماکس پلانک در سال 1900 برای مسئله تابش جسم سیاه ، و مطابقت بین انرژی و فرکانس در مقاله آلبرت انیشتین در سال 1905 که اثر فوتوالکتریک را توضیح می دهد ، بوجود آمد. . این تلاش های اولیه برای درک پدیده های میکروسکوپی ، که اکنون به عنوان "نظریه قدیمی کوانتوم" شناخته می شود ، منجر به توسعه کامل مکانیک کوانتوم در اواسط دهه 1920 توسط نیلز بور ، اروین شرودینگر ، ورنر هایزنبرگ ، ماکس بورن و دیگران شد. نظریه مدرن در فرمالیسم های مختلف ریاضی به ویژه توسعه یافته فرموله شده است. در یکی از آنها ، یک نهاد ریاضی به نام تابع موج ، اطلاعاتی را به صورت دامنه احتمال ، در مورد اندازه گیری انرژی ، حرکت و سایر خصوصیات فیزیکی ذره فراهم می کند.

ادامه مطلب

نظرات ارسال شده

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی